RockStation

Eddig kiadatlan dal jön majd a Queentől

2022. június 08. - theshattered

gallery_music-queen-rock-band-1989.jpgEgy 1988-ban, a The Miracle sessionjei alatt a fiókban maradt dalt ásott elő a Queen. Az ilyen-olyan formában már az évek alatt az internetre ki-kiszökött Face It Alone szeptemberben mutatja majd meg a végleges arcát, az éneksávok értelemszerűen még Freddie Mercury által kerültek rögzítésre.

Roger Taylor: "Találtunk egy kis ékkövet Freddie-től, igazából már majdnem meg is feledkeztünk róla. Egy csodálatos dal! Valójában egy igazi felfedezés volt. A The Miracle időszakából való, ha jól tudom, szeptemberben fog megjelenni."

Brian May: "Mindvégig a szemünk előtt volt, csak nem vettük észre. Többször is elővettük, de úgy gondoltuk, hogy végül nem tudjuk megmenteni. De aztán megint ránéztem, majd a csodálatos hangmérnöki csapatunk javasolt hozzá ezt-azt. Csak össze kellett foltozni néhány darabot. Gyönyörű, hatásos dal lett!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9617850463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum