RockStation

Varlet - Megjelent a WIRES első videója

2022. június 29. - sunthatneversets

wires.jpgA 2019 végén Nagy József énekes, valamint Tóth Dávid és Nagy Gergõ gitárosok által alapított, a leghátrányosabb helyzetű magyar régiók külvárosaiból származó Wires nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint egy olyan rettenthetetlen zenei entitás létrehozását, amely végső soron az emberiség állapotát jeleníti meg, ahol minden embert egy belső sötétség táplál, valamint a sötét amely a sarokban lappang, valami szörnyűség, ami belül formálódik.

Az Erdei Gergő dobossal 2021-ben kiegészült industrial metalcore kvartett a düh, a frusztráció és a tehetetlenség terjesztésének útjára indul az első „varlet” és „sirrah” címeket viselő kiadványaikkal. Nemrég jött ki az első klipes daluk varlet címmel, amely egyértelmūen metalcore dal, de mégsem az itthon megszokott, bejáratott stílust képviseli.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5617870227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum