RockStation

Hivatalos rajongói videót adott ki a Scorpions

2022. augusztus 21. - moravsky_vrabec

scorpions_2022_1.jpg
Sokak számára a Youtube lett az elsődleges zenehallgató platform, tudja ezt a Scorpions is. Így fordulhat elő, hogy az idei Rock Believer lemez címadó dalához már a harmadik videó készült el.

Az archív felvételekkel gazdagított eredeti klip, valamint az „élőben a stúdióból” felvétel után most a fan-video következik, és ez sem kevésbé hangulatos. A zenekar egy felhívást tett közzé nemrég, amiben arra kérték a rajongókat, hogy küldjenek olyan házi felvételeket, amin a Rock Believer dalt játsszák, éneklik, vagy csak hallgatják – lehetőleg jó sok zenekaros mörcs társaságában. Ezek képanyagát szerkesztették egybe, a hangsáv persze maradt az eredeti. A sok-sok rockhívő már nézhető is, a lejátszás gombra kattintva.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2417910113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum