RockStation

A Megadeth egy Judas Priest feldolgozást is rögzített

És további információk az új albumról

2022. augusztus 22. - moravsky_vrabec

 megadeth_2022.jpg

Lassan lejár a végtelennek tűnő várakozás, és alig két hét múlva végre megjelenik a Megadeth új albuma, a hat és fél éve kiadott Dystopia utódja. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a zenekar apró dózisokban csepegteti az információkat.

A legújabb hír, hogy a felvételek során egy Judas Priest feldolgozást is rögzítettek, azt persze nem árulják el, hogy melyiket. Egy korábbi interjúban Dave Mustaine arról beszélt, hogy a Sad Wings of Destiny lemez "megváltoztatta az életét," persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy a szóban forgó dal is erről a klasszikusról származik. 

Azt is megtudhattuk, hogy a Priest feldolgozás nem szerepel majd az albumon, azt felkérésre készítették az Amazon számára. Hamarosan talán kiderül majd, hogy exkluzív dal lesz az Amazon Music felületén, esetleg egy reklámfilm zenéje, vagy valami egészen más. 

Ha már a feldolgozásokról esik szó, két másikat is felvettek az új lemezhez, egy Dead Kennedys (Police Truck), valamint egy Sammy Hagar dalt (This Planet's On Fire). Ez utóbbiban maga Sammy vendégszerepel. 

Az új album tehát szeptember 2-án érkezik, a címe The Sick, the Dying... And the Dead! lesz. A digitális verziók mellett CD, bakelit, dupla bakelit, kazetta és többféle deluxe kiadvány is elérhető lesz. A "szexbotránya" miatt kiebrudalt Dave Ellefson basszus-szólamait Steve DiGiorgio rögzítette újra, de a turnékon az azóta állandóra visszavett James LoMenzo játszik majd. Érdekesség továbbá, hogy a jó Dave ezúttal nem egymaga jegyzi az összes dalt, Kiko Loureiro gitáros és Dirk Verbeuren dobos is bedobtak pár ötletet a közösbe. Eddig három dalt lengettek be előzetesként, de ismerjük a borítót és a dallistát is, lejjebb hajtva ti is tanulmányozhatjátok ezeket. 


megadeth_thesick.jpg

1. The Sick, The Dying… And The Dead!
2. Life In Hell
3. Night Stalkers (feat. Ice T)
4. Dogs Of Chernobyl
5. Sacrifice
6. Junkie
7. Psychopathy
8. Killing Time
9. Soldier On!
10. Célebutante
11. Mission To Mars
12. We'll Be Back
13. Police Truck (DEAD KENNEDYS feldolgozás)
14. This Planet's On Fire (feat. Sammy Hagar) (Sammy Hagar feldolgozás)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4017910979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum