RockStation

Budapestre látogat a Fever 333

2022. augusztus 29. - rockstation

fever332022.jpgA lázadásnak soundtrackre volt szüksége. Ezt és még sok minden mást is kapott a FEVER 333-tól. 2017-ben a „művészet mint aktivizmus” küldetése köré tömörülve a csoport először gyűlt össze nyilvánosan egy tiltott D333MONSTRATIONnel egy dél los angelesi hely előtt – eltűnve a rendőrök kiérkezése előtt, de nyomot hagyva szülővárosuk utcáin. A sokkhullámok végiggyűrűztek a kultúrán. A MADE AN AMERICA EP-jük címadó dala 2019-ben a GRAMMY®-díjat nyerte el a „Legjobb rockelőadás” kategóriában. A Roadrunner Records/333 Wreckords Crew debütáló nagylemezük, a STRENGTH IN NUMB333RS összesen 60 millió streamet hozott.

Az emberek mellett kiállva rendszeresen részt vesznek az aktivizmusban, amelynek középpontjában a közösség, a jótékonyság és a változás áll. A FEVER 333 énekese, Jason Aalon Butler létrehozta a Walking In My Shoes Alapítványt, hogy olyan szervezetek javát szolgálja, amelyek empátiát, megértést és változást generálnak az általuk kiszolgált közösségeken belül, ideértve a Movement Voter Project – Black Voter Fundot, a United For A Fair Economy-t és a Mijente Support Committee-t. George Floyd tragikus meggyilkolását követően Jason 13 napot töltött az utcán, miközben a lázadás frontvonalán menetelt Los Angelesben. A 14. napon hazajött, és megírta a 2020-as EP-t, WRONG GENERATION címmel.

A koncert Facebook eseményét ITT találjátok, a jegyeket ITT tudjátok megvenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3617918193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum