RockStation

Hegyek között, völgyek között – UrRock Musik Festival 2022.11.10-12.

2022. szeptember 28. - magnetic star

urrock.jpg

Ki mondta, hogy a nyár elmúltával a fesztiválok ideje is leketyegett 2022-re? Az ősz vége felé nyilván nem szabadtéri eseményekben gondolkodik az ember, pláne a Svájci-Alpokban, ám a 2018 óta létező UrRock a maga háromnapos programjával felettébb kellemes kikapcsolódást ígér.

Mindhárom estére négy-négy fellépő jut, ilyen értelemben tehát nem mondható feszítettnek a tempó, a nap első felében még némi turistáskodásra is juthat idő Sarnen városában és környékén. Este pedig olyan bandák szórakoztatnak, mint a hazai pályán színre lépő, Gotthard-gyökerű Coreleoni, a svéd speed/heavy metal élbajnok Enforcer, a szimfo-metal nagymester Kamelot, a jelenleg India első számú heavy rock exportcikkének számító Girish And The Chronicles és az Erik Grönwall énekessel új erőre kapott Skid Row. Utóbbi két csapatra érdemes külön is kitérni, hiszen Girishéknek egy-egy európai felbukkanása eleve különleges alkalom, az amerikai veteránoknak pedig az idei az első európai menete a svéd frontemberrel, s ennek során ejtik majd útba a festői alpesi tájat.

Minden szükséges további info (németül tudók előnyben) és jegyek ITT. Hivatalos esemény ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9217941442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum