RockStation

Nick Oliveri nem érti, miért nem folytatják a Kyuss-t

2022. október 03. - theshattered

NickKyussLives.jpgHiába lenne rá igény, még lelkesedés is, Nick Oliveri nem érti, miért nem lehet összehozni egy újabb, igazi Kyuss újraegyesülést. A zenekar volt basszusgitárosa állítólag többször kereste Josh Homme-t az ügyben, az elvileg (egy korábbi interjú szerint) a bulira nyitott gitáros mégsem válaszol neki.

Nick Oliveri: "Tudod, ez egy ilyen dolog. Én személy szerint úgy érzem, hogy ez a rajongók zenekara. Amikor a zenekar '95-ig létezett kiadói háttérrel, meg minden hasonlóval, mint banda, elég nagyok lettünk. Aztán feloszlottunk és évekkel később a rajongók MP3-on, CD-n, kazettán, ilyesmiken kezdték cserélgetni a cuccainkat, és minden addiginál nagyobbra nőttünk mindenféle kiadó háttér nélkül, anélkül, hogy a zenekar létezett volna. Ez a rajongók zenekara, ők vittek minket sokkal előrébb, mint mi valaha tettük.

Ők szeretnék, hogy zenéljünk. Bárcsak képesek lennénk rá. De nincs tulajdonjogom, vagy részesedésem a névből. Brant állt elő a névvel, de neki sincs tulajdonjoga rá. Egy időben otthagyta a zenekart, a többiek akkor védették le a nevet, ilyen egyszerű az egész. Elég vegyes érzelmeim vannak erről. Miért akarnád birtokolni a nevet, ha meg akarod ölni a zenekart? Nyomjuk és érezzük jól magunkat! Mi szoktuk játszani a dalokat, a lehető legnagyobb tisztelettel tesszük, olyan pontosan, ahogy csak lehet. Tartozunk ezzel a rajongóknak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5217945476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum