RockStation

Lator – Rock and roll hagyományápolás

2022. október 19. - rockstation

lator_pic.jpgBár a név új és ravasz is egyben, az újonnan alakult szegedi rockzenekarban hétpróbás zenészek álltak össze, hogy amolyan régisulis módon, saját kedvükre tartsák életben a hetvenes/nyolcvanas években oly népszerű hard rock/metal műfajt. A névvel kapcsolatban mindenki fantáziájára bízzák, hogy a jobb, vagy a bal Lator a névadó, egyébként is bíznak abban, hogy a Rock&Roll mindent felülír!

Zeneileg nem mennek az aktuális trendek után, nincs modernkedés, ZS-re hangolás, csak a jól bevált 4/4-es középtempók és csakis tőről metszett hardrock várható tőlük! Dula Sándor, Gajda Ferenc, Patarcsity Ádám, Zsivkovits Ákos nevei sokak számára ismerősen csenghetnek, hiszen számtalan zenekar, rockzenei esemény, rengeteg album és megszámlálhatatlan mennyiségű koncert szárad már a lelkükön. A szegedi CityRocks boszorkánykonyhájában készülnek már a saját dalok, terveik szerint hamarosan (év végén/jövő év elején) már egy négyszámos anyaggal/videoklippel jelentkeznek majd a világhálón. Mivel a tagság háromnegyede játszott már korábban AC/DC cover zenekarban, így most a Covid után azzal rázták vissza a stenket, hogy összeraktak egy AC/DC műsort. Szilárd meggyőződésük, hogy a jelenlegi kialakult helyzet mellett még nagyobb szükség van az egyenáram/váltóáramra! Az ausztrál/skót zenekar elsősorban Bon Scott éráját felvonultató műsoruk bemutatójára október 21.-én pénteken kerül sor a Törpe Tetőn Szegeden.

A saját dalok megjelenéséig itt egy ízelítő AC/DC próbatermi medley:


A zenekar követésével, friss infók itt: https://www.facebook.com/LATOR-109328095190215

Esemény oldala: https://www.facebook.com/events/590306419498292/

lator_torpe_flyer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1917956114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum