RockStation

Imre Fia Imre – Pánik klippremier

2022. október 23. - rockstation

imre_fia_imre_2022_promo.jpgMegjelent az Imre Fia Imre legújabb videoklipje a Pánik. Miután az együttes bemutatkozott a Fishing on Orfűn és filmzenét szolgáltattak az HBO-n futó, Zsótér Indi Dániel által jegyzett A Karantén Zóna című játékfilmhez, most újra együtt dolgoztak a rendezővel. Az operatőri munkát a Karantén Zónán is dolgozó Szombath Máté, míg a főszerepet a Szegedi Nemzeti Színház színésze, Krausz Gergő jegyzi.

Tisztában voltunk vele, hogy a legfontosabb szempont a főszereplő személye, a klip hitelességét, abszolút az ő karaktere, arcmimikája, testbeszéde szavatolja. Gergővel már találkoztam a Karantén Zóna filmpremierjén is és bíztunk Indi javaslatában, aki mindenképpen vele szeretett volna dolgozni. Azon röhögtünk a forgatás után, hogy Gergő kicsit hasonlít is rám, szóval nekem letaglózó élmény volt látni, ahogy átlényegül és hozzá idomul a dal hangulatához. Szombath Máté operatőri képességei pedig mindig lenyűgöztek, öröm volt látni, ahogy leköveti a kamerával a szereplők mozgását. Indi elsőre ráérzett, hogy a cselekményt nem kell túlbonyolítani, az a legjobb, ha valaki csak a maga egyszerűségében retteg, szorong és menekül. A dalszöveg ugyanerről az érzésről szól. ” – nyilatkozta György Imre frontember.

A zenekar élőben legközelebb November 4-én látható a Mudfield társaságában Békéscsabán. November 25-i Dürer kertes bulijukra pedig már kaphatóak a jegyek: https://tixa.hu/imrefiaimre_durerkert

Fotók: Horváth Ancsa MMM

Social:

https://www.facebook.com/imrefiaimre/

https://www.instagram.com/imrefiaimre/

https://open.spotify.com/artist/3KtTL5aW0McOxqcBS5afO5

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr317959976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum