RockStation

Jön a Sleep basszusgitárosa által vezetett Om új lemeze

2022. november 06. - theshattered

om-band.jpgEgy évtizedes kihagyás után jelentkezik friss anyaggal az Om. A Sleep basszusgitárosa, Al Cisneros által alapított zenekar egyelőre nem sokat közölt a lemezről, a kevés infót is csak mellékesen, a Rickenbacker öthúros basszusgitárjairól való elmélkedése közben jegyezte meg a basszer.

Al Cisneros: "Imádom az öthúrosaikat, olyan 2010 óta egyre többet használom őket. Le lehet hangolni egy négyhúrost olyan mélyre, de nem hiszem, hogy azok a dropra hangolt eszközök bármire is jók lennének. Szerintem ezzel csak több húrt akarnak eladni. Ha szeretnéd a hangszer öthúroshoz hasonló hangolását és játszhatóságát megtartani, akkor egy rendes öthúros basszusgitár kell hozzá.

Csak néhol, néhány dalban használok ötösöket. Az új Om albumon, amit mostanában kezdünk majd megkeverni, hallható lesz néhány hosszabb dalban. Van egy a 90-es évekből, még az első szériából és a 4003S5-ből, amit szélesebb fogólappal adtak ki. A szívem inkább az újabb felé húz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5717970330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum