RockStation

Mondjuk a tuti karácsonyi ajándékot rockereknek!

2022. november 22. - KoaX

mmm.jpg

Nem tudod, hogy mivel lepd meg a metal rajongó kedvesedet? Unja már a Panterás pulcsikat? Esetleg most nem lesz olyan koncert, amire vehetnél neki jegyet? Megvan az összes kiadvány? Küldj neki személyre szabott üzenetet kedvencétől! Mutatjuk, hogyan!

Van ez a remek oldal, amit többek között Max Cavalera is nagyon reklámoz. A Cameon tudtok szemezgetni, hogy megtaláljátok AZ IKON-t, aki egy személyes üzenettel kedveskedhet szeretteteknek. Az összegek igen változóak, főleg a forint "erősödése" miatt, meg az sem mellékes, hogy milyen üzenetet akartok küldeni. De, ha nem sajnáljátok a pénzt, akkor felkérhetitek többek között Randy Blythe-ot (24.000 Ft) Nergalt (24.000 Ft)  Brent Hinds-ot (20.000 Ft) Dave Mustaine-t (96.000 Ft) Igor Cavalerát (6.000 Ft (ez amúgy még totál megfizethető) John 5-t 64.000 Ft (biztos most ment fel az ára), de itt van még Roger Miret (11.000 Ft), meg DORO (70.000 Ft) isTényleg a  teljesség igénye nélkül soroltuk fel az előadókat és lehet még szemezni bőven!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3117984634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum