RockStation

Húsz éves szirupöntés a Strong Deformitytől

2022. november 24. - theshattered

strongd2021-696x392.jpgSzombaton ünnepli a kultikus remekművének, a Magic Syrup megjelenésének huszadik évfordulóját a Strong Deformity. A "lemezvégigjátszós" koncerten értelemszerűen a korong mindegyik dala felcsendül, alább némi ajánlót találtok hozzá. Pluszbónuszként ott figyel a Genie In My Mind DJ Titusz általi remixe, szóval lehet csemegézni. Szombaton tali!

"Sziasztok Kedves Barátaink!

Eljött a pillanat, hogy együtt ünnepeljük veletek a zenekar 2002-ben megjelent, Magic Syrup c. albumának 20 éves évfordulóját. Egy nagyon hosszú időszak volt , amely alatt mindannyiunk életében rengeteg minden történt. Most újra együtt itt vagyunk, hogy veletek közösen, újdonsült és régi baráttal   töltsünk el egy MÁGIKUS Estét. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen érzés lesz  NEKTEK és NEKÜNK is a teljes albumot egyben  eljátszani és meghallgatni.
Ehhez az ünnephez csatlakozott két társzenekar  is a The Table Spoon Pécsről és a már sokak számára ismert és kedvelt Dharma zenekar. Tehát 2022 November 26-án, szombaton (kapunyitás 18.30) találkozhattok velünk és vendégeinkkel ill. a két említett zenekarral az Instantban , Budapesten. Várunk mindenkit ugyanolyan szeretettel, mint régen és most is.
 illetve a koncert napján a helyszínen is kaphatók."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5617986468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum