RockStation

Nézd meg a Heedless Elegance koncertfilmjét!

2022. november 27. - theshattered

heedless-elegance-facebook-3-5.jpgBemutatta a 2021.09.17-én adott koncertjének felvételét a Heedless Elegance. A srácok a bulin a Libra című nagylemezüket mutatták be, a közel egyórás felvétel az alábbiakban található meg.

heedlessakva.jpg

Intro
Failure
Friends
Split
The Blaze of Glory
Libra (The Harmony In Our Lifetime)
Grace
There’s Just No Way to make It (I Tried but I Failed in the Life of Love and Hate)
The Answer
---
Not
There is No If
Smack
Outro

Kicsivel több, mint egy éve mutattuk be a Libra című albumunkat a budapesti Akvárium klubban, amit meg is örökítettünk egy koncert film formájában.

Régóta vártuk, hogy elkészüljön és most, hogy neki estünk az új lemez munkálatainak ez a film méltón zárja le ezt az időszakot a zenekar életében. A Libra rengeteg helyre eljuttatott minket, és most ti is megnézhetitek miről is szólt ez az éra.
Idén még egy bulin elcsíphettek minket, még pedig december 16-án a Barba Negrában!"

Ha szeretnétek idén még élőben elcsípni a sárcokat, akkor december 16-án irány a Barba Negra, ahol a Moby Dick az Omen és a Magma Rise társaságában fognak gyalulni egy egészségeset.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5017987418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum