RockStation

Leszakadt hidak - Új nóta jött az Earlybirdtől

2022. november 28. - rockstation

earlybird_band.jpgA 2018-ban alakult Earlybird zenekar a hamarosan megjelenő első nagylemezéről a nyáron a PetőfiTV-n debütált Vért a vízzel után egy újabb tételt mutat be. A szöveges videóval megtámogatott Leszakadt hidak a hasonlóan a korábbi dalhoz egy lendületes, ugyanakkor dallamos post-rock szerzemény, ami a belső világunk problémáit boncolgatja.

"A leszakadt hidak valójában a feszültségek zenén keresztül való feloldásáról szól. Számunkra a zene sok problémát és nehéz élethelyzetet könnyebbé tud tenni, "csak" figyelnünk kell rá, hogy ez megvalósuljon. Illetve ebben a dalban is spoken word-be öntöttük a gondolatainkat, ami sajátos jellemzője a zenekarnak." - mesélik az új dalról.

A zenekar egyébként a DIY szellemében működik, maguk készítik a felvételeket és a grafikai munkákat és a videókat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6417989268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum