RockStation

Nehézkesen mozog Ozzy Osbourne

2022. december 14. - theshattered

ozzy_2022_1.PNGNem nagyon tud nagy távolságot lesétálni Ozzy és ez hatással lehet a jövő évre tervezett turnéjára, így a budapesti koncertre is. A Sötétség hetvennégy éves hercege érthetően nem örül a fejleményeknek, de hát mit tudunk tenni, ugye? Akárhogy is, reméljük, valamennyire össze tudja majd kapni magát az évek óta betegeskedő, viszont két szólólemezt kitermelt öreg és egy jó kis bulit villant majd nekünk. Vagy... Jobb lenne, ha inkább abbahagyná, amíg nem esik le a deszkákról?

Ozzy Osbourne: "Rohand nehéz ez az egész, mert tudod én úton akarok lenni. Csinálni akarom. Csak hát ez a rohadt műtét, amit ez a srác végzett... Nem tudod, mennyire pokollá teszi az életemet. Az a helyzet, hogy a fejem rendben van, a kreativitásom és az énektudásom is még oké, de jelenleg egyszerűen kurvára nem tudok sokat sétálni.

Nem tudom elmondani mennyire frusztráló lett az életem. Lenyűgöző, hogy milyen lazán megy az élet, aztán egy hülye dolog hosszútávon felborítja az egészet. Soha életemben nem voltam ilyen sokáig lerobbanva."

ozzyjudas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr118001368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum