RockStation

Új TV-show készül Ozzyék főszereplésével

2023. január 11. - theshattered

ozzy_2022_1_1.jpgFolytatása készül a 2000-es évek elején bemutatott The Osbournes-nak. Az Ozzy és családja életét bemutató új TV műsor a Home To Roost címet kapta, ebben a megszokott négy szereplő Los Angelesből Angliába, Buckinghamshire-be költözik át, ezt bambulhatja majd végig a nagyérdemű. Ozzy utólag visszagondolva nem érti, hogy csinálták végig az eredeti műsort, az új nyilván már másabb, érettebb hangvételben készül majd.

Ozzy: "Nem értem, a Kardashianok hogy csinálták ilyen sokáig. Mi megőrültünk a végére. Nem bántam meg, hogy csináltuk, de három-négy év után úgy voltam vele, hogy a végén még elveszítünk valakit, mert már túl őrült volt az egész.

Van a rock and roll hírnév, ami nagyon intenzív, de ez a másik egyszerűen elképzelhetetlen. A gyerekek sínylették meg. Rászoktak a drogokra. Jack tiszta és józan lett a műsor alatt, de Kelly tönkrement, én is kész lettem, Sharon meg rákos lett."

Az új, várhatóan jóval nyugisabb műsor idén kerül bemutatásra.

ozzyjudas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2218023716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum