RockStation

Blade Runner – új „koncertvideót” készített a Beast In Black

2023. január 14. - moravsky_vrabec

beast-in-black-band2021.jpg

Bár a csapat legutóbbi albuma, a Dark Connection már lassan másfél éves, még bőven van benne puskapor, ami a promóciót illeti.

A finn-magyar-görög power metal brigád koncertekben gazdag évet tudhat maga mögött. Tavasszal Amerikában játszottak – először főzenekarként –, majd az újjáéledt nyári fesztiválok után év végén a Nightwish vendégeként járták be Európát. Most az önálló EU-túra következik, aminek keretében újra ellátogatnak hozzánk; március 12-én a Barba Negrában csodálhatjuk meg ismét Kasperi Heikkinen neonzöld gitárját.

Hogy azért az „új” lemez is kapjon egy kis extra figyelmet, előrukkoltak egy friss videóval. A Blade Runner című energiabomba mellé egy koncertezős videót passzintottak, ami remekül illusztrálja a fellépéseik hangulatát. A Beast In Black szép lassan az egyik legjobb koncertzenekarrá nőtte ki magát (ilyen rutinnal nem csoda), erősen ajánlott a megjelenés márciusban. Mi ott leszünk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9318025014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum