RockStation

Lassan kezdi a demózást a következő lemezéhez a Death Angel

2023. január 27. - theshattered

death-angel2019.jpgNemsokára megkezdi a következő Death Angel anyagának összerakását Rob Cavestany. A zenész értelemszerűen már felhalmozott pár ötletet az elmúlt időszakban, de még most jön a java: azoknak a rendelkezésre álló témák dallá kovácsolása.

Rob Cavestany: "Volt lehetőségünk feldemózni pár dal, mielőtt az egész turnézás megkezdődött, 2022 elején. Felvettünk pár ötletet, de azért kiszakadtunk a dalírói folyamatból.

A turnén felhalmoztam egy csomó ötletet. Most épp átnézem a telefonomon lévő jegyzeteimet és átfülelem az ötleteimet, amit a busz hátuljában, meg itt-ott vettem fel, aztán megkezdődik a következő kör. Remélhetőleg találok majd valami érdekeset, amivel el tudom majd kezdeni a dolgokat, dolgozni a dalokon. Will is készen áll a demózásra."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8118035184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum