RockStation

2024-ben jön majd a következő Judas Priest album

2023. január 31. - theshattered

_kw_8800.jpgHiába idénre ígérték, mégis jövőre tolódik majd az új Judas Priest lemez megjelenése. A 2018-ban kiadott, bitang erős Firepower utódjának zenei része igazából már lényegében kész, egyedül Rob Halfordra vár a brigád. Erről nyilatkozott a Metal Express Radionak az énekes.

Rob Halford: "Ahogy a mostanában adott Zoom interjúkban is említettem, a többiek már csak rám várnak, a zene teljesen készen van. Itt van az album előttem, a laptopon és kib*szottul jól szól, de ilyenkor amúgy is ezt mondja minden zenész. Most már tényleg ideje megcsinálni a feladatomat, igyekszek majd hozni azt a szintet, amit ezeknek a srácoknak a nagyszerű munkája megérdemel.

Szóval lassan összeáll az egész. Készen lesz, amikor elkészül. Megpróbáljuk tartani magunkat egy menetrendhez. Reméljük, hogy tényleg lesz az az Ozzy turné. Kérlek Ozzy, légy elég erős hozzá! De szerintem ezzel nem lesz gond. Aztán ha megvolt az Ozzy turné, nekifekszünk a lemeznek, befejezzük, aztán megjelenésre kész lesz. Most azt mondanám... Tudom, hogy 2023-at mondtam. De most úgy néz ki, 2024 lesz belőle, ami nincs is olyan messze. Már most majdnem 2023 február van.

Úgy gondolom, hogyha visszanézel arra, amit mi megtettünk... Kivéve a '80-as éveknek azt az időszakát, amikor lényegében évente készítettünk egy lemezt, majd csináltunk egy világturnét, mindezt három-négy éven keresztül... Lehet ezt csinálni, amikor abban a szellemi helyzetben és az életed azon szakaszában vagy, egy dübörgő zenekarban. Ilyen távolságból, amikor már annyi munkát belefektettél, látod, hogy mit értél el, úgy érzem természetes, hogy ki akarod használni az idődet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2918037536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum