RockStation

EP és nagylemez is várható a Thy Art Is Murdertől

2023. február 01. - theshattered

thyartismurder2019a.jpgRengeteg friss dallal töri majd meg a relatív csendes időszakát a Thy Art Is Murder. A deathcore brigád legutóbbi - friss zenei értelemben vett - életjele a 2020-as daluk, a Killing Season volt, azóta viszont csend honolt körülöttük. Most viszont másfél év alatt EP és nagylemez is érkezik majd tőlük!

Andy Marsh: "Muszáj haladnunk, mert már olyan régen csináltunk bármit is. A Killing Seasont a Cannibal Corpse turné végén vettük fel még 2019-ben. Az elmúlt három hónap alatt viszont felvettünk egy teljes nagylemezt, amiről nem is tudom, hogy mihez lehetne hasonlítani. Mármint tudom, hogy milyen zene ez, csak nem tudom, minek lehetne nevezni.

Hamarosan jön majd tőlünk egy EP is. Úgyhogy rengeteg zenét tervezünk a következő tizennyolc hónapra. Nem tudom, hogy mihez tudnám hasonlítani, mert fingom sincs róla."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4218038710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum