RockStation

Megjelent az In Flames új lemeze

És egy új dalszöveges videó is érkezett mellé

2023. február 11. - moravsky_vrabec

in_flames_2022.jpg

Az e hét pénteki lemezadag egyik legjelentősebb megjelenése minden bizonnyal az In Flames új nagylemeze, a Foregone. A skandináv dallamos death metal egyik alapcsapata egy új dalszöveges videóval ünnepelte az eseményt.

Anders Fridén és zenésztársai jó alaposan felkészítették a nagyközönséget az új album érkezésére. A Foregone több dala is kijött előzetes videón, és a télen zajlott - Magyarországot sajnos elkerülő - turnén is játszottak már róla egy-két dalt. Az eddigi ízelítők alapján egy súlyosabb, az alapokhoz visszatérő lemez rajzolódott ki, így érezhető várakozás előzte meg a Foregone megjelenését. Persze maga a premier is nagyobbat szól, ha egy új videóval támogatják meg, ők pedig a lemezt záró End the Transmission-t választották ki ehhez. A nem éppen felemelő szövegű dalt máris csekkolhatjátok, de ha van háromnegyed órátok, lejjebb megtalálható a teljes album is. De érdemes visszanézni a jövő héten is, mert nemsokára egy alapos lemezkritikában vesézzük ki, hogy mit gondolunk a Foregone lemezről. Nektek bejött az "old school" In Flames

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1818046502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum