RockStation

Rock Nuggets Vol39. / L'Ira del Baccano - Cosmic Evoked Potentials (Subsound Records, 2023)

Libabőr

2023. március 22. - KoaX

ss.jpg

Annyiszor megfogadtam már, hogy nem ítélek a borító alapján és még is azt teszem. De aztán valami rávisz arra, hogy meghallgassak egy-egy zenekart és néha nagyon nagy meglepetések érnek. Így volt ez most  a L'Ira del Baccano zenekarral is, akiknek a lemezborítója, szerintem inkább vicces, mint komolyan vehető, ellenben a Cosmic Evoked Potentials album...

Mindenkit meg fogok lepni. A zenekar nem francia és nem is görög származású. A négyes Rómában tudhatja magáénak az anyabázist és itt készítik azokat az instrumentális dalokat, amik megváltoztatták a hetemet már hétfőn. Zseniális anyaggal büszkélkedhetnek. Azt ne is említsük, hogy a dalok iszonyat királyul szólnak, tele vannak élettel. Mindezek mellett pedig a dalok olyan jól vannak megírva, olyan szépen építkeznek a témák, hogy csak azt érzed, hogy átjár a zene. Libabőrös leszel, de nem azért mert a nyitott ablaknál ülsz március közepén. Zseniális, ott lesz az éves TOP listán az fix. Annyira eltalálták az olaszok, amire most szükségem van, hogy már egyből a bandcamp-jükön bóklászok és nézelődök, hogy mit lehetne megvásárolni. FONTOS! Az első dal felétől indul be igazán a party, addig jussatok el mindenképpen, mert szét viszi az agyatokat ez a zene.

5kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7718076072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum