RockStation

RockNuggets Vol44. / Acid Moth - Acid Moth EP (2023)

Női énekes doom

2023. április 14. - KoaX

ac_1.jpg

Mindig örülök amikor doom-stoner-sludge (teljesen mindegy, hogy hívjuk) vonalon találok valamit, amiben női ének van. Pláne akkor vagyok boldog, amikor jót is találok, nem azt, amit már megszokhattunk. Az utolsó hatalmas felfedezésem a Frayle volt, még amikor csak pár napos volt a debüt albumuk. Most pedig itt van az Acid Moth.

Már most az elején leszögezem, hogy azért távol van még ez a zene, az említett úttörő bandától. Nagyon távol, mind hangzásban, mind megvalósításban, de jó az irány! A kanadai zenekar eléggé friss zenekar, hiszen alig egy éve léteznek csak. Zenéjük nyers, egyszerű és az énekes hölgy Courtney is még keresi a megfelelő helyét a zenekarban. Ettől eltekintve a zenekar nagyon érdekes és jó zenét csinálnak. Néha Courtney hörög, mintha egy black metal zenekarban lenne, ami furcsa, de mégis jó. A srácok pedig olyan zenét pakolnak a hangja alá, amire érezhetően hatással volt az Electric Wizard, Frayle és a Belzebong. Még a megjelenésen és a felvételek minőségén kell kicsit csiszolni és tuti, hogy szintet tudnak lépni. Egy év alatt ilyen EP-t lerakni azért szép teljesítmény!

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3818099690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum