RockStation

Poets Of The Fall és Deathstars koncertek az év második felében

2023. április 19. - sunthatneversets

deathstars2023.jpgSorra érkeznek a hírek a 2023-as őszi-téli koncertszezonnal kapcsolatban: míg a Poets Of The Fall alig egy évvel legutolsó, nagy sikerű budapesti koncertje után tér majd vissza szeptember 2-án, a Deathstars újabb hazai fellépésére már hosszú éve várnak a rajongók: december 1-én érkezik a svéd csapat a Barba Negrába.

Ősszel 20 éves jubileumi turnéja keretében tér vissza Budapestre a Poets Of The Fall. A finn rockzenekar tavaly októberi koncertjét követően szeptember 2-án, a Barba Negra Blue Stage-en lép fel. A jegyértékesítés április 21-én, 11 órakor indul. A Requiem for My Harlequin tavalyi klipjét itt nézhetjük meg: 

Decemberben pedig végre ismét Budapestre érkezik a Deathstars! A svéd death glam csapat 8 év után, idén május 5-én adja ki Everything Destroys You című friss nagylemezét, decemberben pedig a lemezbemutató turné keretében gördülnek be a Barba Negrába, méghozzá a szintén svéd Priest és a Liv Sin társaságában. A jegyértékesítés április 20-án, 11 órakor indul. A visszatérést a Deathstars egy ütős klippel is emlékezetessé tette: a This is itt látható: 

További infók a koncertekről ITT és ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7518104980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum