RockStation

Megkezdődtek az új As I Lay Dying lemez felvételei

2023. április 27. - theshattered

fb_img_1570701331396.jpgHivatalosan is nekifogott a következő nagylemezének az előző album óta három pozícióban is megváltozott felállású As I Lay Dying. A Tim Lambesis és Phil Sgrosso mellett immár Nick Pierce-szel (ex-Unearth), Ken Susival (Unearth) és Ryan Neff-fel (Miss May I) nyomuló brigád már túl van a dobok rögzítésén, a megjelenési idő viszont egyelőre még kérdéses.

Tim Lambesis: "Nick Pierce épp egy pár hete fejezte be a dobfelvételeket az új As I Lay Dying lemezhez. Sajnos manapság ez nem azt jelenti, hogy hamarosan kint lesz a lemez, de haladunk vele. Ryan Neff-fel még dolgozunk, Ken Susi néhány szólón agyal. Nick Pierce pedig már kész a dobokkal. Hogy arra a kérdésre is választ adjak, hogy vajon az új srácoknak volt-e beleszólása az új albumba, a válaszom az, hogy természetesen! Egyszerűen csak egyelőre még nincs olyan kész anyag, amit meg tudnánk mutatni."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

As I Lay Dying (@asilaydying) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

As I Lay Dying (@asilaydying) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9718111416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum