RockStation

Nemsokára új dalt mutat a The Halo Effect

Közben készült róluk egy dokumentumfilm is

2023. május 01. - moravsky_vrabec

haloeffect3.jpg

A göteborgi The Halo Effect a tavalyi év egyik legjobban sikerült albumát készítette el. A kezdő, bár kipróbált zenészekből álló dallamos death metal csapat azóta több turnén is bemutatkozott, de közben a kettes album dalain is dolgoztak.

A Days of the Lost nagylemezt a közönség és a sajtó is keblére ölelte (mi is szerettük, kritika ERRE), a vegytiszta formában elővezetett Göteborg-metal sokak lelkének hiányzott már. Mint kiderült, a zenekar stábja megörökítette a megalakulás és az első lemez elkészítésének folyamatát, amit most egy félórás kisfilmben mutattak meg. Bár van benne zenélés meg stúdiózás is, a film gerincét az interjúk adják, így nem árt hozzá egy kis angoltudás. 

Az a hír, hogy a zenekart meghívták a Göteborg város 400 éves évfordulóját megünneplő eseményekre, inkább a kis színesek közé tartozik, bár azért sokan megnéznénk egy olyan "falunapi haknit," ahol a Shadowminds vagy a Days of the Lost is elhangzik. De mindegy is, a legnagyobb hír ugyanis az, hogy már készül a kettes lemez, és nemsokára, egész pontosan május 19-én meg is mutatják az első dalt róla. A címe Path of Fierce Resistence, ennél többet egyelőre nem tudunk, de ígérjük, amint megjelenik, mi is megemlékezünk róla. Addig is itt van nekünk a Halo-dokufilm. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8318113196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum