RockStation

Újrakiadást kapott a P.Mobil első három nagylemeze!

2023. május 03. - rockstation
pmobilizmo.jpgLimitált, dupla CD-s, digipak kivitelben jelent meg kiadónk gondozásában a P.Mobil első három, nyolcvanas évekbeli nagylemeze. Április 30-án, a P.Mobil 50 éves fennállásának alkalmából rendezett koncerten, a Papp László Budapest Sportarénában volt kapható először a zenekar mára túlzás nélkül kultikus státusznak örvendő első három nagylemeze, a Mobilizmo, a Heavy Medal és a Honfoglalás. A lemezek remaszterizálását Rozgonyi Péter végezte. Mindhárom nagylemez külön bónuszkorongot kapott maga mellé, a lemezekhez szabott extra tartalommal.

pmobfoglalas.jpg

A Mobilizmo bónusza egy 1981-ben, a Magyar Rádió által rögzített KEK koncert közel 45 perces részlete; a Heavy Medal szintén egy nagyobb lélegzetvételű KEK-koncertrészlet kapott 1982-ből, míg a Honfoglalás bónusz-szekcióját a három, hungarotonos kislemez dalai nyitja, ezután következik négy eddig hanghordozón meg nem jelent rádiófelvétel, valamint a teljes Honfoglalás szvit 1984-es stúdiófelvétele zárja, végig Tunyogi Péter énekével. 
pmobmedal.jpg

A három CD megjelenését további újrakiadások követik majd az év folyamán, így érdemes lesz követni a zenekar és a kiadó közösségi felületeit a hírekért!

Rendelési link:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9418114878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2023.05.08. 09:52:48

Nem akarom bántani a zenekart (na jó, talán csak egy kicsit), de ha a P. Mobil 50 éve létezik, akkor elég gyér a zenefelhozatal. Mondom ezt úgy, hogy szeretem őket. Szóval, Lóri, új zenék kellenének, nem a 40 évvel ezelőttiekről kéne még a 100. bőrt is lehúzni.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum