RockStation

SYMPHONIC METAL NIGHTS - szeptemberben a Barba Negrában!

2023. május 31. - sunthatneversets

sirenia.jpg

Idén ősszel útjára kel a SYMPHONIC METAL NIGHTS turné, mely 4 sokoldalú északi bandát hoz el Európába. A szimfonikus metal képviselői szeptember 17-én érik el Budapestet, ahol a hazai szcéna két kiemelkedő alakja csatlakozik az estéhez.

A BARBA NEGRA-s állomás különlegessége, hogy akár 999 forintért lehet megnézni a 6 zenekart felvonultató programot.

"Célunk, hogy lehetőségeinkhez mérten, de minél több embernek tegyük elérhetővé az élőzenét. Az elmúlt időszakban nem ismeretlen az újítás, miszerint a regisztrációs jegy váltásával a belépés 19 óráig lehetséges, ezután a normál jegyár lép életbe. Azon rajongók, akik teljes árú jegyet vásárolnak, a tervezett, hasonló, kedvezményes belépős rendezvények létrejöttét támogatják! Köszönjük azoknak, akik részt vesznek ezek megvalósulásában."

Vissza a programra: Jön a Morten Veland multi hangszeres vezette norvég Sirenia, a Tuomas Seppälä vezette finn Amberian Dawn, a Heidi Parviainen énekes által megálmodott finn Dark Sarah és az igazán melodikus heavy / power svéd Rexoria. Hozzájuk társul be a budapesti Meteora és Király Anna csapata, a Mezmerized.

 

További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3018136020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum