RockStation

RockNuggets Vol81. / Space Queen - Nebula (2023)

Elringat, kellemesen elringat

2023. július 18. - KoaX

a4068444051_10.jpg

Amikor női énekkel megfűszerezett stoner zenekar kerül elém, mindig kíváncsi leszek. Valamiért nagyon különlegesnek kell lennie egy női frontembernek, különben nem figyel rá annyira az ember. Utoljára a Rosy Finch és az akkor még csak szárnyait bontogató Frayle volt az, akik felhívták így magukra a figyelmet. Most pedig itt van a Space Queen....

Nagy lepetést gondolom nem árulok el a viszonylag friss (2020-ban adta ki az első anyagát) zenekarról azzal, hogy itt bizony női énekes van. A vancouveri zenekar nem hoz világmegváltó riffeket, nem fogja letépni a fejedet a velőt rázó sikolyaival. Igazából nem csinál semmi mást azon kívül, mint hogy elringat, kellemesen elringat. A Nebula című anyagukra egy nagyon húzós időszak(reményeim szerint vége fele) találtam. Nem vártam sokat csak elindítottam a lemezt és hagytam, hogy a forró vasárnap közben tegye a dolgát. Nem kezdtem el rázni a fejem, nem kezdtem el hozni az ütemet lábbal, csak szépen lassan belesimultam a székbe és hagytam, hogy körbe öleljen a zene. Erre tökéletes volt! És számotokra is tökéletes lehet, ha a tonnányi riff után egy kis lazulásra vágytok.

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718167989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum