RockStation

Elkészült a Primal Fear új albuma

Két dalt már meg is hallgathatunk róla

2023. július 24. - moravsky_vrabec

primal-fear-band.jpg

Mat Sinner gitáros felépülését követően a német csapat ott folytatja, ahol abbahagyta. A Primal Fear a power metal műfaj egyik megbízható alappillére, és ősszel új nagylemezzel jelentkeznek.

Mat Sinner egy nem részletezett "súlyos egészségügyi probléma" miatt vonta ki magát a forgalomból, mindössze annyit tudunk, hogy 2021-22 környékén nyolc hónap alatt nyolc különböző kórházban fordult meg. Szerencsére már jobban van, így el is készülhetett a zenekar 14. nagylemeze, a Code Red. A megjelenést szeptember 1-jére tűzték ki.

A Code Red már egy új kiadónál, az Atomic Fire-nél jön ki, de az elkészítésében a már bevált stáb vett részt. A produceri feladatokat a két gitáros, Mat Sinner és Tom Naumann, valamint Ralf Scheepers énekes látták el, a keverés és mastering pedig Jacob Hansen felügyelete alatt készült. A Deep in the Night és az Another Hero hivatottak az új lemez irányát kijelölni, mindkettőt videóval is megtámogatták. A dallista és a borító is bemutatkozott a héten, ezeket szintén megmutatjuk nektek. Ha pedig korábbról vennétek fel a fonalat, ITT írtunk az előző anyagukról. 

 

Primal Fear - Code Red dallista 

1. Another Hero
2. The Flood
3. Deep In The Night
4. Cancel Culture
5. Play A Song
6. The World Is On Fire
7. Their Gods Have Failed
8. Steelmelter
9. Raged By Pain
10. Forever 
11. Fearless

primal-fear-code-red.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018175391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum