RockStation

Rocknuggets Vol94. / Mondo Generator - We Stand Against You (Heavy Psych Sounds, 2023)

2023. szeptember 20. - KoaX

hps283_mondogenerator-westandagainstyou_72dpi_1440px_rgb_web.jpgSoha nem éltem azt, amit Nick Oliveri képviselt. Mindig meggyűlt a baja valamivel, hol a szesszel, hol a törvénnyel, hol pedig a zenekari társakkal. Nem egy egyszerű alak, de valamiért számomra mégis ő marad "A" KYUSS basszusgitáros (sorry Reeder). De a lényeg, hogy most kijött az ikonikus stoner punk, a Mondo Generator legújabb stúdióalbuma.

Illetve, október 13-án jelenik meg, de mi már rongyosra hallgattuk a hetedik We Stand Against You címet viselő lemezt. És mit mondjak így az elején? Megvett kilóra! Kilenc dal, amiket olyan sebességgel darálnak le, olyan fuzz sounddal, olyan punk megközelítéssel, olyan attitűddel, amibe szerelmes tudok lenni fél perc alatt. Noha, ez nem egy életen át tartó szerelem, de erre a kis időre lángol! A nyitó duma már magával ragadt, pláne miután benne, hogy b@ssz@meg a Social Media, meg úgy amúgy is a rendszer. Aztán elkezd ordítva visszaszámolni, iszonyat pank ritmusok mellett. ZSENIÁLIS! Fel kellett kötnöm a gatyámat, ugyanis most nagy doom korszakomat élem, nem igazán ehhez a tempóhoz vagyok szokva, de mégis már az első hallgatás alatt felvettem a ritmust. Illetve megpróbáltam tartani. Az anyag azáltal, hogy nem túl hosszú, kellemes hallgatnivaló és egyáltalán nem válik unalmassá. Több ilyen lemezre lenne szükség mostanában! Menjetek rá mindenképpen!

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9918215343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum