RockStation

Retró dallamtapadás: Diamante új dala a 80-as éveket idézi

2023. november 26. - moravsky_vrabec

diamante2023.jpg

A harmadik nagylemezére készülő énekesnő egy különösen fülbemászó slágerrel és a hozzá illő látványos videóval jelentkezett.

Eddig nem volt szó nálunk Diamante munkásságáról, talán nem alaptalan a feltételezés, hogy a legtöbb olvasónk most találkozik először a nevével. A kimondottan erős énekhanngal megáldott Diamante Azzurra Bovelli kaliforniában született, és eddigi két albumán amerikai ízű, rádióbarát hard rockot hallhatunk, nagyjából a Pretty Reckless és a Halestorm nyomdokain. A készülő harmadik album felvezetője azonban más irányba mutat, a 1987 ugyanis egy bulisláger, kitörölhetetlen refrénnel. Állítólag jövőre egy egész lemezre való hasonló érkezik majd. Nem ígérjük, hogy mindenkinek be fog jönni, de ha egyszer hallottad, hosszú időre bennragad, sőt, az is lehet, hogy a végén még jó kedved lesz. Szóval csak óvatosan azzal a lejátszás-gombbal! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4818266641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum