RockStation

RockNuggets Vol118. / Electric Machete - High Penetration Formula (2023)

Nyomkodós stoner

2023. november 30. - KoaX

a3694945725_10.jpg

Tudtam, hogy idővel vissza fogok térni Olaszországba. Már vártam, hogy mikor fog eljönni ez a pillanat. Így az év végén átnézve az idei “stoner ‘23 listámat” akadt meg a szemem az Electric Machete nevű trión, akiket már réges régen elmentettem magamnak. Miért is?

A zenekar a klasszikus "nyomkodós stonert” tolja, ami közel áll mindenki szívéhez, aki bírja ezt a műfajt. Mondhatjuk, hogy a Kyuss és a 1000Mods szerelemgyereke, akik még nem nőttek fel a feladathoz, de jó úton járnak, hogy sikerre vigyék, amit elkezdtek. Tipikus sivatagi íz, amit nem éppen a szakadó hóesésben kellene hallgatni, de így is kellemes  fél órát okozott a nyers hangzású anyag. A dobok kimondottan bejöttek, mert van egy olyan hangulata, ami szinte csak élőben tud megvalósulni egy pici klubban. A High Penetration Formula remek szórakozás, ha az ember el tudja könyvelni magában, hogy ez egy bemutatkozó anyag. Nem lesz világmegváltás, mondjuk ebben a műfajban ez amúgy sem annyira jellemző, de ettől még lehet jól érezni magad! Ha unod a telitorokból ordítást, és a totálisan lehangolt gitárokat, akkor kellemes felüdülést fognak nyújtani a srácok.

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1818269199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum