RockStation

Magam bajnoka - Cselló és metalzene a Terra Nullius bemutatkozó albumán

2023. december 27. - rockstation

terranullius.jpgMagam bajnoka címmel megjelent a Terra Nullius bemutatkozó albuma. A 2021-ben startolt formáció 10 dalos nagylemeze - már csak a zenekar felállása miatt is - egy kuriózum a hazai színtér színes palettáján, hiszen a metal és a klasszikus zenére jellemző hangzásvilág ötvözeteként megszülető szerzeményeikhez egy csellóst is csatasorba állítottak, ráadásul személyes indíttatású komoly dalszövegeik bárki szívéhez könnyen utat találhatnak. 


Ráduly Levente (ének) gondolatai az anyag kapcsán:
Valahol mindenki egoista ezen a világon, ebben a kavalkádban, amiben élünk, az emberek elfelejtenek foglalkozni a belső békével, ezek a dalszövegek pedig megmutatják azt a fájdalmat, félelmet, erőtlenséget, küzdelmet, melyet az egó teremt az életben. Laci úgy formálja a dalszövegeket, hogy elér az emberek szívéhez, mivel önmagukra ismernek a dalszövegei által. Persze, egy dal nem csak a szövegen múlik, hanem ehhez nagyon sokat hozzátesz a zene, a hangszerelés is, és itt azért a srácok hangszerelésben kitesznek magukért, hiszen egy rugóra jár a gondolatuk zenei téren.”

A lemezen közreműködtek: Molnár Péter ‘Stula’ (ének), Ferenczi Ábel (gitár), Saray Norbert (basszusgitár), Borbély Kristóf (cselló).
Keverés / mastering: Vári Gábor - Miracle Sound Stúdió (Szeged).

A CD a MediaMarkt üzletekben, a jobb lemezboltokban, és a zenekar koncertjein érhető el, de természetesen a kiadói shopból is rendelhető: https://shop.hmusic.hu/eloado/terra-nullius

A zenekar hivatalos YouTube csatornáján is elérhető az album összes dala klipként, szöveges videóként: https://www.youtube.com/@TerraNulliusMetalBand/videos

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6218288947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum