RockStation

Glenn Tipton is "ott lesz" a Judas Priest új lemezén

2024. január 29. - moravsky_vrabec

judas-priest-1009.jpg

A csapat gitárosa, Richie Faulkner mesélt arról, hogyan vett részt Glenn a friss Judas Priest nagylemez elkészítésében.

Már csak néhány hét, és végre megjelenik a Judas Priest tizenkilencedik albuma. Az Invincible Shield március 8-án, 6 évvel az elődjét követően érkezik majd. A promóciós gépezet már beindult, az előzetes dalokon kívül több interjú is megjelent a zenészekkel. Richie Faulkner gitáros nemrég arról mesélt, hogy kollégája, a Parkinson-kórral 10 éve birkózó Glenn Tipton ötletei és játéka is ott lesznek az albumon. Amint ismeretes, Glenn már visszavonult az aktív turnézástól, de alkalmanként néhány dal erejéig színpadra lép a Priest-tel. 

Vannak jó és vannak rossz napjai, azt hiszem, ez a betegsége természetéből fakad. Nyilván, ki kellett találnunk, hogyan kezeljük ezeket a kihívásokat. Amikor együtt írtunk egy dalt, és volt egy ötlete, de aznap nem volt képes játszani, elmondta nekem szóban, hogyan képzeli, és én lejátszottam. És ugyanígy volt a lemezfelvétel során is. Ha fel tudta játszani az adott dalt, feljátszotta. Ha nem, én átvettem, és úgy vettük fel. Azt hiszem, az emberek megértik majd. Számunkra fontos volt, hogy ő is vegyen részt a folyamatban, ettől lesz igazán Judas Priest. 

Az új albumról eddig három előzetes dal került ki, meg is mutatjuk mindet: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318312773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum