RockStation

RockNuggets Vol146. / Wild Fuzz Trip - Essential Vibration (2024)

2024. február 01. - KoaX

a3764951082_10.jpg

Tizennégy perc és huszonhárom másodperc, ami Spanyolországból származik és garantáltan meg fogja változtatni a napodat. Közel negyedóra zene, ami segít kikapcsolni az agyadat. Majdnem tizenöt perc, amit magadra kell fordítani, de megéri. Ez a Wild Fuzz Trip új dala.

Dalokról ritkán írunk ajánlót, kivétel persze, ha ilyen Dopesmoker hatású, méretű szerzemények. Azért mondjuk a közel tizenöt perc is eléggé monumentális, pláne, ha azt nézzük, hogy mennyi minden történik az Essential Vibration tizenöt percében. Az, hogy eldobod az agyadat nem fejti ki azt, amit valóban átélhetsz. Mindenféle tudatmódosító nélkül olyan utazáson lehet részed, amit kár lenne kihagyni. Megtalálható itt a Toolo-os megfejtés, a hetvenes-nyolcvanas évek elszállós psy rockja, bármi. De még a Russian Circles-ös progresszivitás is.Kevés dalt tudtam eddig, idén annyira imádni, mint ezt. Érdemes rá menni és a korábbi társaira is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2518316005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum