RockStation

Friss dallal és videóval jelentkezett a The Halo Effect

2024. február 04. - moravsky_vrabec

kepernyokep_2023-05-19_121735.png

A kipróbált göteborgi zenészekből alakult dallamos death metal csapat hamarosan új nagylemezzel és budapesti koncerttel jelentkezik.

A The Halo Effect bő másfél éve adta ki bemutatkozó nagylemezét, amit a közönség és a szakma is pozitívan fogadott. (Mi is szerettük, kritikánkat ITT találod.) Bár a zenekar frissen alakult, a tagjai ismert zenészek, és korábban mind megfordultak az In Flames-ben is. A második albumot már felvették, de a címét és a megjelenés dátumát egyelőre nem árulták el, csak annyit, hogy az idei év első felében érkezik. A promóciót is érdekesen oldják meg, ugyanis az eddig kiadott két előzetes dal még az első album idejéből származik, a turnékon néhol játszották is őket. A most kiadott Become Surrender eléggé hasonlít is az In Broken Trust dalhoz a debütalbumról, de ez legyen a legnagyobb baj. Reméljük, hamarosan minden részletet megtudunk az érkező anyagról, például azt is, hogy a két "új" dal rajta lesz-e. Addig is itt a Become Surrender és a The Defiant One videója, ha pedig koncerten kapnád el a svéd ötösfogatot, március 7-én a Meshuggah vendégeként lépnek fel a Barba Negrában. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1018318149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum