RockStation

ZEP, a fiatal dobfenomén először Budapesten

2024. február 06. - rockstation

zep_tower.jpegA holland ZEP napjaink egyik leginnovatívabb dobosa, videót több millióan nézik TikTokon és Instagramon, szólóműsorával Európa-szerte sikert arat. A fiatal srác a maga 2,04 méterével is feltűnő jelenség, de ha színpadra lép izzik tőle a terem, április 21-én pedig a Dürer Kerten lesz a sor.

img_3155.jpg

ZEP! 2,04 méteres, lenyűgöző megjelenésével és egyedülálló jelenlétével olyan művész, akit nem lehet egykönnyen elfelejteni. De ennél is feltűnőbb a zenei tehetsége és sokoldalú stílusa multiinstrumentalistaként. Eredetileg dobos és DJ, de számos más hangszeren is játszik, például basszusgitáron, billentyűs hangszereken, dobokon, és olyan nem hagyományos attribútumokat is hozzáad a zenéléshez, mint a kosárlabda, a kerti tömlő és a szalag, amelyeket szintén hangszerként használ. Konzervatóriumi tanulmányai után ZEP nagy energiájú előadóművésszé fejlődött. A színpadon egyedül is tudja, hogyan kell megdolgozni a tömeget, a vendégművészekkel és a közönség részvételével együtt ZEP teljesen újszerű élménnyé varázsolja a koncertlátogatást. ZEP-et jelenleg az egyik leginnovatívabb művésznek tartják.

TikTokon és az Instagramon milliós nézettségével nagy rajongótábort gyűjtött magának, nem csoda, hiszen egészen lenyűgöző, ahogy színpadon a dob, az élő sampling és a közönség között tűzgolyóként pattog végig. Ne hagyd ki te sem ZEP első budapesti fellépését április 21-én, a Dürer Kertben. Jegyekért irány a www.livenation.hu.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7918319627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum