RockStation

Az Alestorm hamarosan EP-vel jelentkezik

2024. február 18. - moravsky_vrabec

alestorm-2024.jpg

A skót (és magyar) kalózmetálosok nem pihennek: a hét és feledik kiadványuk egy ötszámos minialbum lesz!

Christopher Bowes és kalózbandája továbbra is erős a címadásban: a március 22-én érkező EP a Voyage of the Dead Marauder névre hallgat majd (= A halott martalóc utazása). A középlemez nyitódalát, ami egyben a címadó is, már meg is mutatták, videóval együtt. A dalban Patty Gurdy vendégszerepel, a kisfilm ott figyel a cikk alján, a dallista és a lemezborító társaságában. 

A kalózmetál persze koncerten az igazi, tudja ezt az Alestorm is, így miután garázdálkodtak egyet a szigetországban, a nyári fesztiválszezont már a kontinensen töltik majd. Van magyar dátum is: július 11-én, a Rockmaratonon láthatjuk őket Dunaújvárosban. Tessék egy kis energiát tartalékolni a koncertjük utánra is, ugyanis aznap még az Accept is zakatol egyet a Szalki-szigeti kempingben!

Alestorm - Voyage Of The Dead Marauder EP dallista

1. Voyage Of The Dead Marauder
2. Uzbekistan
3. The Last Saskatchewan Pirate
4. Sea Shanty 2
5. Cock

2024-alestormep.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr518327377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum