RockStation

David Ellefson lesz a beugró az Overkill latin-amerikai turnéján

2024. március 13. - moravsky_vrabec

overkill-featured.jpg

Amióta kikerült a Megadeth-ből, David Ellefson nemcsak a korábbi projektjeit melegítette fel, de szívesen megy helyettesíteni is más zenekarokba.

A hagyományos thrash metalban utazó Overkill a tavalyi év egyik bomba albumát szállította le a Scorched képében, amit mi is nagyra értékeltünk (ismertetőnket ITT találod). Jelenleg a lemezbemutató körök zajlanak, de a közelgő latin-amerikai koncertekről D.D. Verni igazoltan hiányzik majd. A veterán basszusgitáros ugyanis egy vállműtéten esett át a közelmúltban, és még nem épült fel teljesen. A koncerteket azonban nem mondják le, a helyettese nem kisebb név lesz, mint David Ellefson. A "Scorching Latin America 2024" nevű turné április 11-én indul, és összesen 10 állomása lesz. Az érintett igyekezett humorosan felfogni a helyzetet:

Nagyon ki vagyok akadva, amiért nem zúzhatok egyet közösen a latin-amerikai rajongóinkkal, de még munkára kell bírni a szárnyaimat! Addig is ki lehetne jobb beugró, mint egyike az eredeti nagy thrash bőgősöknek, régi barátom, David Ellefson.

David nemrég Budapesten is fellépett a saját zenekarával, kollégánk természetesen ott volt a helyszínen. A több szempontból is különleges koncertről ITT olvashatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr918352475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum