RockStation

Gengszteres könyvbemutató érdekel?

2024. május 15. - KoaX

akika.jpg

Dudich Ákost és a Konkrétkönyveket nem kell senkinek bemutatni. A hazai zenei könyvek pápája újabb akcióra készül. Arról már hírt adtunk, hogy a legendás ICE-T életrajza lesz a soron következő könyv a palettán. Azonban most, Ákosék egy könyvbemutatóra invitálnak titeket! Részletek a tovább gomb használata után!

"Dudich Ákos és Konkrét Könyvek Kiadó bemutatja: Ice-T - egy gengszter útja Hollywoodig c. könyvét. Az eseményre a Király utcai Gödör klubban kerül sor június 3-án, hétfőn 19 órakor. Az előrendelők itt átvehetik a példányaikat, és készpénzért megvásárolható is lesz a helyszínen. Amivel készülünk: könyvbemutató, kerekasztalbeszélgetés, meet&greet, sztárvendégek... Horváth István Pityeszt már bemutattuk, még ketten várnak leleplezésre. Ezután pedig színpadra lép a Body Count by Nobody Counts, a világ egyetlen gettó-metál tribute zenekara, az úri közönség táncol, és további meglepetések várhatóak... A belépés díjtalan, a kilépés bizonytalan."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3518404315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum