RockStation

Hallottál már a Nestor zenekarról?

2024. május 27. - moravsky_vrabec

nestor_band_2024.jpg

A Nestor a svéd hard rock színtér régi-új szenzációja. A több mint 30 éve alakult zenekar eddig mindössze egyetlen lemezt adott ki, a második május végén érkezik.

A Nestor 1989-ben alakult, de az első albumukra 32 évet kellett várni, ami valószínűleg világrekord. A hosszú inaktív periódus után megjelent debütalbum többek figyelmét is felkeltette, a zenekar a KISS és a Def Leppard előtt is felléphetett. A május 31-én érkező Teenage Rebel nagylemezt már egészen komoly várakozás előzi meg, a német Rock Hard magazin például címlapra tette őket, és a hónap lemeze címet is megkapták, ami azért jelent valamit. 

A svédek a 80-as évek hard rock zenéjét tekintik irányadónak, és olyan bandákra hivatkoznak, mint a Bon Jovi, az Aerosmith, a Journey vagy a Foreigner. A Teenage Rebel albumon 11 dal szerepel majd, az előzetes sajtóanyagban himnikus refréneket, gitárhős szólókat és megható balladákat ígérnek. Mi már nagyon várjuk a megjelenést, addig is itt van két előzetes videó, a Caroline és a Victorious

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718413537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum