RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol32.

2024. augusztus 11. - sunthatneversets

454547111_18343632328137315_2869944971998226318_n.jpgHeti dalmegosztásunkban lesz minden, mint a búcsúban. Kezdve a black metalon át az industrial zenékig, de befigyel némi dallam meg death metal és újvonalas valami is. /Fotó: House Of Protection/

TREMONTI - Just Too Much

Jövő év elején kiadja az új albumát a Tremonti. A jelenleg az újjáalakult Creeddel nyomuló gitáros a The End Will Show Us How-ot egy Európa-turné keretein belül is bemutatja majd, viszont ez Magyarországot elkerüli, legközelebb Bécsben lesz látható. Az infóhalmazból fontos kiemelni, hogy van friss dal is, ez a Just Too Much.


THE BLACK DAHLIA MURDER - Mammoth's Hand

The Black Dahlia Murder szeptember 27-én adja ki tizedik stúdióalbumát Servitude címmel a Metal Blade Records gondozásában. Most a Mammoth's Hand című dalhoz készült hivatalos animációs klip, amelyet Marco Pavone készített és most mi is megtekinthetünk. 


1349 - God Devourer

Új dalt hozott a 1349. A norvég gépezet The Wolf & The King címen október 4-én friss albumot ad majd a nagyvilágnak, arról emelte ki a God Devourer című tételt. A nem istenfélő istenfaló (bocs!) videója lentebb található meg. További fontos infó, hogy a Kampfarral közös headliner lemezbemutató turné Budapestet is érinti majd, a kíváncsi lelkeket október 13-án várják majd a Barba Negrába.


HOUSE OF PROTECTION - Pulling Teeth

Szeptember 13-án Galore címmel érkezik a Fever 333 zenekarból kivált Aric Improta és Stephen Harrison alkotta House Of Protection debütáló EP-je. Erről most itt egy új dal Pulling Teeth címmel, amihez egy nem hétköznapi videó is jár.


BURTON C. BELL - Technical Exorcism

Burton C. Bell nem áll le. Az énekes éppen a szóló anyagán dolgozik, amiről már korábban megosztott velünk dalt, amit nem feltétlen lehetett könnyen fogadni. Most viszont itt van a legújabb klipes dal, ami tuti tetszeni fog a Fear Factory rajongóknak is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5218463219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum