RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.

2024. szeptember 01. - sunthatneversets

wmd_2024_02_c_hilak_antonia.jpgHeti dalmegosztásunkban modern metal, hazai superbrand, goth tisztelgés, zúzós riffek és a valaha volt legkeményebb olimpiai megnyitó.  /Fotó: Watch My Dying, Hilák Antónia/

WITHIN DESTRUCTION - Demon Child

Leszerződött a modern metal egyik legerősebb felhozatalú kiadójával a Within Destruction. A szlovénok a Sumeriannal közös munka első jeleként a Demon Child című dalt és videót villantották meg, utóbbinak az anyagát Tokióban vették fel.


WATCH MY DYING - Fedetlen lépés

Napköszörű után most a Fedetlen Lépést és a hozzá tartozó videót mutatja meg nekünk hazánk egyik kedvenc metal zenekara, a Watch My Dying. A videó és a dal apropója, hogy jövő héten, szeptember 5-én a Metal.hu gondozásában, tizennégy év után megjelenik a zenekar legújabb stúdió albuma az Egyenes Kerülő


FIT FOR AN AUTOPSY - Savior Of None

Ahogy azt korábban már írtuk, október 25-én érkezik a Fit For An Autopsy hetedik lemeze, ami a The Nothing That Is címet kapta. Erről korábban már bemutatták az urak a Hostage című nótát, most pedig itt a második ízelítő is, a Savior of None / Ashes of All. Jó hír a rajongóknak, hogy a zenekar új lemezével hozzánk is ellátogat december 14-én, amikor is a Barba Negrában adnak koncertet a Sylosis, a Darkest Hour és a Heriot társaságában. 


LIFE OF AGONY - The Crow (In Memory of B.L.)

A holló című film 30. évfordulójára, illetve a most elkészült remake-kel szinte egyidőben adta ki új dalát a Life Of Agony. Az eredeti film forgatásán elhunyt Brandon Lee emléke előtt fejet hajtó The Crow (In Memory of B.L.) című tétel hangulatában illeszkedik az eredeti film soundtrackjét adó zenekarok (The Cure, Stone Temple Pilots Ninie Inch Nails stb) dalainak hangulatához.


GOJIRA - Mea Culpa (Ah! Ça ira!)

Igaz egyelőre nem fizikai formátumban csak digitálisan, de meghallgatható a Gojira és a Marina Viotti operaénekesnő Mea Culpa (Ah! Ça ira!) című előadása, amely rockzenei körökben biztosan elvitte az olimpiai megnyitók valaha volt legjobb előadása képzeletbeli díjat. A Párizsi Olimpia megnyitóján elővezetett 3 perces performansz "stúdiós" változata fent csekkolható. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7218478667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum