RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol33.

2024. augusztus 18. - sunthatneversets

mm_2024.png

Heti dalmegosztásunkban nagy visszatérők, unikális black metal, vastag riffek és sötét hangulat. /Fotó: Marilyn Manson/

MARILYN MANSON - Raise The Red Flag

Gyorsan beindult a promóciós gépezet a hosszabb idő után visszatérő Marilyn Manson körül. A Nuclear Blasthez szerződött shockrocker augusztus legelején jelentkezett új dallal, amit most egy újabbal fejel meg. Lemezről most még nincs hírünk, de annak érkezésében teljesen biztosak vagyunk.


KANONENFIEBER - Der Maulwurf

Történetmesélős videóval folytatja a szeptember 20-án kiadásra kerülő albumának a promócióját a Kanonenfieber. A kiszemelt dal a Der Maulwurf lett, a klip az alábbiakban található meg. A Die Urkatastrophe lemezbemutató turnéja Magyarországot is érinti majd, az első világháború témáját feldolgozó dallamos irányú blackerek november 20-án a Barba Negrában lesznek láthatók, hallhatók.


THE JESUS LIZARD - Moto(R)

Huszonhat évvel az előző album után végre friss lemezre készül a The Jesus Lizard. A 2017-ben újjáalakult alter-punkok a Rack című anyagról a Moto(R) című számmal lepték meg a rajongókat, a teljes csomag szeptember 13-án érkezik. 


ALL THAT REMANS - No Tomorrow

Új klipes számmal örvendeztette meg a rajongóit az All That Remains. A metalcore veteránok a nótának a No Tomorrow címet adták, a körítés egy turnézós-koncertezős kisfilm lett.


HERIOT - At The Fortress Gate

Devoured by the Mouth of Hell címmel szeptember 27-én a Century Mediánál jelenik meg a death/metal core vonalon mozgó Heriot új nagylemeze, amelyről a héten az At The Fortress Gate című dal került bemutatásra klipestől.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1518467703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum