RockStation

A Sum 41 frontembere lehet a Linkin Park új énekese?

NEM

2024. augusztus 27. - sunthatneversets

0sum41_2022_49_eredmeny.jpgA napokban minden Linkin Park rajongót élénken foglalkoztat, hogy mi lesz az a bejelentés, amelyet a banda holnap este tesz. Több jól értesült tudni véli, hogy a zenekar debüt albumának jövő évi, 25 éves jubileuma jó indok lehet egy turnéra, de vajon a néhai Chester Benningtont lehet-e pótolni és ha egyáltalán igen, akkor kivel.

Nos érdekes egybeesés lehet, hogy a hamarosan visszavonuló Sum 41 közösségi felületein éppen holnapra ígér egy bejelentést énekesükkel, Deryck Whibley-vel kapcsolatban.

Természetesen a spekulációk egy esetleges Linkin Parkos beugrásról már meg is indultak, ami nem is lenne annyira ördögtől való. Mutatjuk is, miért.

UPDATE:
Közben a Sum 41 közösségi felületein maga az érintett meg is cáfolta a pletykákat, úgyhogy holnap estére marad a kérdés megválaszolása.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7418476655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum