RockStation

Megjelent az Urachel harmadik albuma, a Stigmata of Satan

2024. szeptember 01. - theshattered

profil_kep.jpgKiadta a harmadik albumát az Urachel. A Márkó Zoltán által nyomatott egyszemélyes black metal projekt az albumtriót kevesebb, mint egy év alatt pattintotta ki, ráadásul változatlanul magas minőségben. A Stigmata of Satan és minden további infó az alábbiakban található meg.

"Szeretnék értesíteni mindenkit aki követi vagy követni fogja az Urachel nevű zenei projektem alakulását hogy elkészült a harmadik album a Stigmata of Satan. A fiók mélyén találtam még pár fel nem használt ötletet,szöveget és össze kaptam magam ebben a nagy melegben és megcsináltam a harmadik lemezt. Az albumon 8 black/thrash/heavy stílusú saját dal mellett egy Diktátor feldolgozás is helyett kapott bő 36 percben. Digitálisan elérhető az Urachel bandcamp oldalán,és meghallgatható a Youtube-on. Terveim szerint október közepétől CD-n is kapható lesz korlátozott példányban. Érdeklődni az Urachel Facebook oldalán vagy az email címemen lehet a zoltanmarko1972@gmail.com. A METAL legyen veletek!!!"

https://urachel.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/Urachelband/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5018479367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum