RockStation

Visszatér a Linkin Park!

2024. szeptember 06. - sunthatneversets

james-minchin-iii-768x576.jpg

Pár nappal ezelőtt rejtélyes visszaszámlálót indított weboldalán és az egyéb közösségi média felületein a Linkin Park. Az időzítő szeptember 5-én, magyar idő szerint pontban éjfélkor lejárt. A visszatérés azért is lehet aktuális a zenekartól, hiszen a debüt albumuk jövőre lesz 25 éves. Ám sokkal inkább szólt az óriási érdeklődéssel várt bejelentés arról, hogy From Zero címen november 15-én itt bizony új album érkezik, nem utolsó sorban pedig az énekes szerepét a Dead Sara formációból ismerhető Emily Armstrong tölti majd be. A változásoknak itt még nincs vége, a dobos poszton ezentúl Colin Brittain fogja ütni a tamokat. 

Na, de ne távozzon senki üres kézzel, már hallható is a The Emptiness Machine, ami a From Zero első kislemeze lett. A megújult Linkin Park ősszel kezdi meg 6 állomásból álló turnéját. Európában jelen állás szerint Hamburgban szeptember 22-én, Londonban pedig szeptember 24-én lesznek láthatók.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6218477259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum