RockStation

Nevet változtat a Batushka

Na, de melyik?

2024. szeptember 12. - KoaX

patriarkh.jpg

Hosszú-hosszú drámai időszak után Bartłomiej Варфоломей Krysiuk Batushka megváltoztatja a nevüket Patriarkh-ra. A hír nem sokkal az ismert pereskedésben hozott ítélet kihirdetése után érkezett, mivel Krysiuk veszített a Batushka alapítója, Krzysztof "Derph" Drabikowski ellen a Batushka név használati jogát illetően.

KEDVES ZARÁNDOKOK, RAJONGÓK ÉS BARÁTOK! - írta Krysiuk. Amint azt az elmúlt hetekben észrevették, a világ különböző pontjain terjesztettük legújabb koncertjeink hírét. Eljött az idő, amelyre az elmúlt hetekben készültünk – a VÉGSŐ VÁLTOZÁSOK ideje. Az elmúlt két évben új zenén, egy új albumon és egy új színpadon dolgoztunk. Ez sok áldozatba és erőfeszítésünkbe került. Az új zenei színpaddal együtt úgy döntöttünk, hogy új fejezetet ölelünk fel Ez a tökéletes alkalom arra is, hogy minden figyelmed a zenénkre és az általa elmondandókra összpontosítson, ne pedig olyan jogi vagy személyes küzdelmekre, amelyek rákként gyötörték az elménket. Most, hogy látjuk, mennyire fontos sok ember számára, hogy hiteltelenítsék kemény munkánkat, és eltereljék a figyelmet arról, ami igazán számít, a ZENÉNKRŐL. Úgy döntöttünk, hogy feloldjuk ezt a terhet, hogy ne vonjuk semmibe erőfeszítéseinket. Teljesen megváltoztatjuk a zenekar nevét, és új fejezetet nyitunk úgy magunknak, mint egyéneknek és a zenekarnak egyaránt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2618489889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum