RockStation

Jótékonysági Merch Licit 2024

2024. szeptember 13. - sunthatneversets

jml-2024-cover-1920x1080.jpg

Hajdu Andor, a BARhole, a NuSkull és a Mögött blog 2024-ben is egyesíti erőit, hogy megrendezze a jótékonysági merch licitet, aminek bevételével ezúttal a Maradjatok Gyerekek Alapítvány csapatának munkáját támogatja.

„Mindannyian elég régóta tevékenykedünk már a hazai keményzenei undergroundban, ismerjük egymás munkásságát, így 2022-ben arra jutottunk, hogy szorosabban is együttműködhetnénk egy magasabb cél érdekében. Tapasztalataink szerint rengeteg kihasználatlan zenekari merch forog kézről kézre, így, a fenttarthatóság jegyében, egy közösségi gyűjtésen alapuló árverés modellje lebegett a szemünk előtt, amit Ádám (Völgyesi Ádám – főszerkesztő, NuSkull) már az előző évben tesztelt egy személyes gyűjtés során. Kedvezményezettként pedig olyan kevésbé ismert alapítvány, szervezet támogatását tűztük ki célul, akik fáradhatatlanul dolgoznak a szociális háló foltozgatásán. Ennek megvalósításához ideális partnerre találtunk a BARHole-stábban, akik amellett, hogy befogadták az eseményt, fix gyűjtő- és átadópontként is funkcionálnak, ami számunkra óriási segítség. Ez a közeg már számtalanszor bizonyította, mire képes, ha összefog egy jó ügyért, reméljük, az idei eseménnyel is sikerül valamelyest hozzájárulnunk ahhoz, hogy megkönnyítsük a Maradjatok Gyerekek Alapítvány tevékenységét”- teszik hozzá a szervezők.

Az előző évekhez hasonlóan, idén is közösségi gyűjtésre épül a projekt. A szervezők október 11-ig várják a felajánlásokat (jó állapotú zenekari merch: póló, felvarró, CD, lemez, bármi), amit a BarHole Musicban lehet leadni (Bp VII. Dohány utca 7., nyitvatartási időben, hétfőtől-szombatig 17 órától egész este).

Az összegyűjtött adományok online licitje várhatóan október 14. és október 27. között zajlik majd, a BARhole Music facebook-oldalán.

A korábbi eseményekhez hasonlóan az átadási ceremónia a mára már hagyománnyá vált Halloween bulival lesz egybekötve, október 31-én a BARHole-ban, ahol a megmaradt licittárgyakból is lehet szemezgetni. Az estén kedvenc NuSkullos szerkesztőink pakolják a jobbnál jobb zenéket, hangulatfokozás gyanánt, és a jelmezverseny sem maradhat el.

A részletekért és friss információkért kövessétek az esemény facebook oldalát ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9918490269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum